Uw eigen Snelle Page van 450,- ANG
Nu tijdelijk voor maar 250,- ANG

Als ondernemer is het ondenkbaar om in 2018 geen website te hebben. Maar een nieuwe Website kost veel tijd en geld. Wij van SnelleWeb weten dit maar al te goed.

Daarom bieden wij u onze Snelle Page waar u uw bedrijf of uzelf met relatief weinig tekst duidelijk presenteert en voor een spotgoedkope prijs. Bekijk de opties hieronder.

U kunt ook altijd contact opnemen met een van onze SnelleSpecialisten voor het beste advies.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Op een Snelle Page website heb je alles wat je nodig hebt om jouw potentiële nieuwe klanten te laten zien wie je bent en wat je voor hun kan betekenen. Jou Snelle Page kan de volgende onderdelen bevatten: Een header banner, header slider, teksten zoals over ons en diensten, pakkende tussen banners, fotogalerij, Call to Action buttons, contact of offerte formulier, Google maps, social media integratie.

CALL TO ACTION BUTTON

Een call-to-action, vaak afgekort tot CTA, vertelt een bezoeker wat hij of zij moet doen en waar ze moeten klikken. Je wilt dat bezoekers een bepaalde actie uitvoeren en met de juiste call-to-action wijs je bezoekers hier op en trigger je ze om door te klikken en de actie uit te voeren. Een call-to-action wijst bezoekers van punt A naar punt B om ze zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten converteren.

PORTFOLIO

Laat uw werk zien. Hier kun u uw werk laten zien in het vorm van een omschrijving en de bijbehorende foto’s, slideshows of video’s.

CONTACTFORMULIER

Een contactformulier is een veilig en gebruiksvriendelijk middel om bezoekers van jouw website contact met jou te laten opnemen. Wat je bezoekers invullen komt als email bij jou binnen.

GOOGLE MAPS

Google Maps is een online kaartendienst van Google waarmee geografische locaties opgezocht kunnen worden. Het is mogelijk om plaatsen zoals dorpen, gemeenten, steden en landen op te zoeken.

BASIC PAKKET

Portfolio
Een portfolio module op je landingspagina

EXTRA PAKKET

Portfolio met slider
Een portfolio module inclusief slider
Contactformulier
Bezoekers kunnen een contactformulier invullen
Google Maps
Een Google Maps module met de locatie van jouw bedrijf
Header slider en video
Een header met verschillende foto’s en een video

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend jullie Snelle Page offerte van 250,- ANG

Bedrijfsnaam (optioneel)

Voor en achternaam *

Email *

Telefoon *

Opmerkingen