Start nu een SnellePage Website voor ANG 1199,-

Waarom een SnellePage website?

Video afspelen

Als ondernemer is het ondenkbaar om in 2022 geen website te hebben. Een nieuwe website kost meestal veel tijd en geld. Wij van SnelleWeb weten dit maar al te goed.

Daarom bieden wij jou onze SnellePage waar je jouw bedrijf of jezelf met relatief weinig tekst duidelijk presenteert en voor een spotgoedkope prijs.

Wat is een SnellePage?

Een SnellePage is een “one-page” website waar je alles kan plaatsen wat je nodig hebt om jouw potentiële nieuwe klanten te laten zien wie je bent en wat je voor hun kan betekenen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Aanvraag:

Je vult de SnellePage aanvraagformulier in

Stap 2: 50% aanbetaling:

Wij sturen factuur een voor een 50% aanbetaling van ANG 179,50.

Stap 3: Intakegesprek:

Bij ontvangst van 50% aanbetaling wordt er telefonisch contact opgenomen om een advies / intakegesprek met jouw in te plannen.

Stap 4: Inhoud website:

Je ontvangt instructies voor het aanleveren van de inhoud van jouw website.

Stap 5: Bouwen:

Na ontvangst van de inhoud starten wij met het bouwen van de website, waarna je binnen 15 werkdagen een link ontvangt om uw website te bekijken.

Stap 6: Feedback:

Je kan 3 keer aanpassingen doorgeven.

Stap 7: Oplevering en hosting:

Uw hosting diensten worden geactiveerd. Wij plaatsen uw website online op uw gekozen domeinnaam. U ontvangt een factuur voor uw hosting abonnement (ANG 12,50 per maand).

Nu een offerte aanvragen

Ja, ik wil graag een offerte voor een SnellePage van ANG 1199,-

CALL TO ACTION BUTTON

Een call-to-action, vaak afgekort tot CTA, vertelt een bezoeker wat hij of zij moet doen en waar ze moeten klikken. Je wilt dat bezoekers een bepaalde actie uitvoeren en met de juiste call-to-action wijs je bezoekers hier op en trigger je ze om door te klikken en de actie uit te voeren. Een call-to-action wijst bezoekers van punt A naar punt B om ze zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten converteren.

PORTFOLIO

Laat jouw werk zien. Hier kun je jouw werk laten zien in de vorm van een omschrijving met de bijbehorende foto’s, slideshows of video’s.

CONTACTFORMULIER

Een contactformulier is een veilig en gebruiksvriendelijk middel om bezoekers van jouw website contact met jou te laten opnemen. Wat je bezoekers invullen komt als email bij jou binnen.

GOOGLE MAPS

Google Maps is een online kaartendienst van Google waarmee geografische locaties opgezocht kunnen worden. Het is mogelijk om straten, buurten en wijken op te zoeken.