Hier volgen enkele redenen waarom je mogelijk een (nieuwe) website voor jouw bedrijf nodig hebt. Het maken van een nieuwe website kan de beste beslissing zijn die je zult maken voor jouw bedrijf dit jaar.

Niet mobielvriendelijk
Geen mobielvriendelijke website hebben is niet te doen voor jouw bedrijf. De meeste websitebezoekers gebruiken hun telefoon om naar websites te kijken, dat betekent dat jouw website mobielvriendelijk moet zijn en moet kunnen schalen naar het apparaat. Als het niet mobielvriendelijk is, kan het de gebruikerservaring verminderen. 

Jouw website is oud
Een van de redenen waarom mensen nieuwe dingen  kopen is meestal omdat ze de oude willen vervangen met een nieuwe. Nieuwe websites bieden veel meer mogelijkheden voor design en gebruiksvriendelijkheid. Het ontwerp van jouw website is een zeer belangrijk element voor een lange levensduur en het kan jouw website aanzienlijk effectiever en nuttiger maken voor jouw bedrijf.  

SEO
Search Engine Optimization (of SEO) heb je nodig om gemakkelijk vindbaar te zijn in Google. Google is eén van de belangrijkste zoekmachines op het internet.  Als dit gedeelte van jouw website niet in orde is, geeft het bouwen van een nieuwe website jou de kans om jouw SEO vanaf het begin goed te doen. 

Laat ons je helpen!

Concurrenten hebben betere websites
First impression is the last impression. Jouw website is vaak de eerste plaats waar ze informeren over jouw bedrijf en als jouw concurrenten mooiere websites met een uitstekende ontwerp hebben , en jij niet, zal je (potentiële) klanten verliezen. 

Jouw website heeft geen goede CMS
CMS staat voor content management systeem en met een goede cms kan je eenvoudig, snel jouw eigen wijzigingen aanbrengen op een website. Oudere websites zijn vaak complex, en het is een ingewikkeld proces om iets aan te passen en dat leidt tot het betalen van werkuren aan een webdesigner om kleine aanpassingen te maken. WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem wereldwijd omdat het gebruiksvriendelijk is.

Nieuwe website…..meer mogelijkheden
Elke dag worden er nieuwe plug-ins en widgets beschikbaar gesteld om jouw website interactiever, gebruiksvriendelijker en unieker te maken. Met nieuwe websites kan je bepaalde plug-ins en functies importeren. Oudere websites zijn meer statisch en meer informatief naar de bezoeker. Hoe moderner, hoe meer bezoekers,

Vraag hier jouw website aan!

Deze pandemie
Sinds maart 2020 hebben we gezien dat de covid 19 pandemie van kwaad tot erger is geworden. Van avondklokken tot total lockdowns, dit heeft allemaal geleid dat bedrijven hun deuren moesten sluiten, omdat ze minder klanten binnen kregen. Het positieve uit deze is ook dat andere met hun eigen onderneming zijn gestart. Een website laten bouwen in deze tijd zal heel veel betekenen voor jouw bedrijf, omdat je dan online toch jouw diensten en producten kan aanbieden aan jouw klanten. 

Je krijgt geen leads
Duizende bezoekers krijgen op jouw website betekent niets als je geen leads daaruit heb gekregen. Het heeft vaak te maken met de website. Leads zijn mogelijke nieuwe klanten voor een bedrijf, als men op je website komt en niet onder de indruk zijn, zullen ze uitloggen.

Jouw website is traag
Een traag ladende site is zeer frustrerend en irritant. In de meeste gevallen hebben websitebezoekers geen geduld daarvoor. Dit kan ook leiden tot een “low ranking” in zoekmachines, hierdoor zal jouw website moeilijk te vinden zijn en dat betekent minder bezoekers. 

Veiligheid
Als jouw website niet beveiligd is zal je minder bezoekers krijgen op je website, daarom is SSL heel belangrijk voor jouw website. SSL is een beveiligde verbinding met de website die je bezoekt. Het beveiligd de gegevens van jouw bezoekers, laat jou betrouwbaar overkomen op jouw (potentiële) klanten en bezoekers en dit kan ook zorgen voor hoge ranking in de zoekmachines.

Socialmedia
Tegenwoordig is social media heel belangrijk voor online marketing. Door jouw social media accounts te linken met jouw website, geef je jouw bezoekers de kans om die te volgen. 

Hulp nodig bij Social Media Marketing?

24/7 Informatie
Een website is altijd bereikbaar zolang er internet is. Potentiële klanten hebben 24/7 de kans om informatie te verzamelen over jouw diensten en producten.

Jouw brand
Als de bezoeker na het kijken op jouw website niet kan zien wat je kunt aanbieden, heeft het geen zin. De bezoeker moet door jouw website kunnen zien wat je voor hun kan betekenen,als dat niet de van sprake is, heb je dan een nieuwe website nodig om jouw doel en brand duidelijk te maken.

Portfolio
Door een website te hebben kun je potentiële klanten jouw voorgaande werk/projecten laten zien. Hierdoor kan je ze overhalen om gebruik te maken van je producten en diensten.

Aanwezigheid 
Je website laat weten dat je er bent… like “hey I’m here, let me know if you need me!”. Klanten zullen dan blij zijn wanneer ze jou op het net kunnen vinden. Men onthoudt veel beter dat je een website hebt dan dat ze jouw telefoonnummer onthouden en men zal eerder een email sturen om diensten aan te vragen dan een telefoontje te plegen.