Jourich Christina (Brilo Bass) van Curadise.cw, een marktplaats voor restaurants

Hoe het allemaal begon

Maak kennis met Jourich Christina (Brilo Bass) de CEO van Curadise.cw. Curadise.cw is een marktplaats voor restaurants die hun klanten producten online willen aanbieden. Zij zorgen dus ervoor dat het eten van de klanten geleverd worden. Ik ben gestart met Curadise, omdat ik altijd meer tijd wou doorbrengen met mijn zoon en mijn familie. Dus vandaar ik mensen ook wil helpen om tijd te besparen. En dat kan namelijk met innovatie en technologie.

Ik was 12 jaar geleden in Nederland op vakantie en daar heb ik voor het eerst thuisbezorgen.nl meegemaakt. En ik zei tegen mezelf dat ik dit ooit op Curaçao ga doen. Na een aantal jaren was ik bezig met het opzetten van een webshop, waar ik producten van kleine bedrijven op kon plaatsen. Het plan was om begin van het jaar 2020 hiermee van start te gaan, maar helaas kwam de Covid pandemie waardoor het even on hold was. Ik heb dan samen met mijn partner nagedacht wat de mensen zouden blijven kopen tijdens de lockdown. We zijn toen overgestapt tot eten bezorging. Toen het bedrijf al een paar dagen bezig was, besefte ik dat ik mijn oude droom om een delivery-service als thuisbezorgen.nl op Curaçao te doen heb bereikt, zonder dat ik ervan bewust was. Want mijn plan was zoals ik al eerder zei om een webshop te openen. Maar gezien de omstandigheden van Covid hebben we besloten om voedsel te bezorgen.

Het platform van Curadise had ik al, omdat ik eerder een mediabedrijf had die Curadise heette. Het was een soort online nieuwsblogs voor de lokale show business. Ik heb dus dezelfde naam gekozen toen ik begon met het leveren van eten.

Merk naam

De naam Curadise is een combinatie van Curaçao en Paradise. Ik heb voor deze naam gekozen, omdat het al een zekere naamsbekendheid heeft onder het volk. Onze slogan is : “Welcome Home”, omdat het idee namelijk was dat je voor alles van Curaçao hier terecht kon zijn. Zoals evenementen, shops, blogs en producten. Maar we zijn nog bezig om dit alles te bereiken.  Toekomstplannen Curadise.cw moet de go-to website van Curaçao worden. In de toekomst kan je dus hier ook terecht om je producten te bestellen, boodschappen te halen, media nieuws, etc.. Wij willen namelijk dat mensen zich thuis moeten voelen op dit platform.

Mijn drijf om te ondernemen

Wat mij drijft om te ondernemen is de vrijheid om creatief te zijn, de vrijheid om zelf beslissingen te nemen en de vrijheid om iets te creëren dat helemaal van jou is. Als we ondernemen hebben we meestal een passie en je wilt namelijk dat je passie precies uitkomt zoals jij dat altijd hebt voorgesteld. Het geeft je de bevrediging van alles dat je zou willen in je leven. En dat alles kan je waarmaken via het ondernemen.

Hoe ik bij SnelleWeb terecht kwam

Ik heb van SnelleWeb gehoord via de direkteur, Richard Riedel. We hebben elkaar ontmoet tijdens een project voor de Stichting Alton Paas (Caribbean Spinal Cord Injury Conference 2018), waarbij we beide als ondernemers stakeholders en partners waren voor het 3-daagse evenement.

Toen ik zag wat hij middels SnelleWeb aan digitale oplossingen aan de stichting heeft geleverd, zag ik meteen zijn kwaliteit en kennis op het gebied van web- en software development. Na een aantal gesprekken, ging ik met hem in zee om Curadise.cw te ontwikkelen en ik ben super blij met het eindproduct. Een simpele, user-friendly platform dat makkelijk te gebruiken is door jong en oud. En met een nogal mooie uiterlijk. Ik raad sindsdien al mijn contacten aan om met SnelleWeb te werk te gaan.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Related Posts

Trello offline

Trello Outage

November 30th, Trello is experiencing an outage affecting many users. Reports are coming in from various parts of the world,