Het coronavirus verspreidt zich over de hele wereld en de gevolgen ervan zijn voor alle consumenten, handelaars en retailers voelbaar. Overgrootste deel van de winkels zijn gesloten, waardoor de consumenten, handelaars en retailers geneigd zijn om hun producten online te verkopen . Een goed geoptimaliseerde webshop/ e-commerce site is nu dan ook belangrijker dan ooit tevoren. 

Heb je al een fysieke winkel, en wil je ondanks deze situatie van het corona virus, meer klanten bereiken dan is het een slimme zet om daarnaast een webshop te openen. Het ligt in jou voordeel als je zowel een online winkel als een fysieke winkel hebt. Als je online een webshop/ e-commerce site hebt, kun je veel meer mensen bereiken door bijvoorbeeld goed vindbaar te zijn in zoekmachines en op vergelijkingswebsites.

Daarnaast kan je met een Webshop/ E-commerce site, klanten uit de hele wereld bereiken, terwijl je met een fysieke winkel een veel kleiner klantenkring bereik hebt. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie wordt jouw online shop voor heel veel klanten zichtbaar. Online kun je heel makkelijk klanten inspireren en aantrekken. Daarnaast kun je bestaande klanten weer activeren en stimuleren om weer een aankoop te doen door bijvoorbeeld het sturen van nieuwsbrieven. 


Bekijk onze webshop pakket